WAKTU PALING INDAHKU..

Bila dikenang balik tentang masa silam, dipikir - pikir bila waktu yang paling indah sekaligus banyak memberikan nostalgia di dalam hidup aku....Rupanya semasa zaman persekolahan dan zaman - zaman belajar kat Universiti..Best jer, xfikir ape pun. Masalahnya cuma satu, iaitu belajar, belajar, dan belajar. Sebab tu pada zaman 2 kita suka buat masalah. Sebab kita kurang masalah. Teringat masa kat sekolah menengah dulu masa duduk kat asrama seronok jer..
time Prep tido, hehehe pastu tiap - tiap hari kena rotan sebab lambat turun maghrib dan kadang2 xturun solat kat dalam bilik pun kena. Jangan cakapla sampai berbirat betis ni.. Lali dah dengan rotan. Ada satu malam 2 lawak betul kena denda smpai pukul 3 pagi sebab balik solat Isyak adake buat joget lambak.. heheh lawak betul.. sampail ke sampai habis SPM. Pastu ke alam Universiti plak, seronok je blajar. taula life U camne, ada kelas datang xder xyah la datang..pg balik pg balik. yang perit bile smpai time exam itu jela sume sibuk study.. Seronok betul..

Cube kawan2 ingat balik kenangan pahit masa zaman persekolahan dan U tu walaupun pahit bile sekarang kita kenangkan mesti kita tergelak. Ia jadi sesuatu yang sangat manis.,,
Rasa macam nak patah balik je ke masa tue..

Kita mesti terfikir macam manala kita boleh buat perkara yang bodoh camtu.. Lawak - lawak...
Apepun life kita sekarang kita mesti teruskan. Yang dah lepas 2 kita jadikan sebagai memori indah kita dalam hidup ini...

- SMILE ALWAYS -
( = _ = )
2 Responses
  1. ~MiZz XeRa~ Says:

    ko lu mmg jahat pong hahaha


  2. banyakla ko xera..
    aku dianiaya sebenarnye..
    sb tlalu sopan santun..
    hwa2


KOMEN JGN TAK KOMEN

    TIME ???

    PERAK NO.1

    PERAK NO.1

    SEARCHING

    BLOG GEMPAQ

    TODAY VISITOR

    RECENT VISITORS

    MY VISITOR

    free counters

    LIVE TRAFFIC FEED

    MY BLOG PROFILE

    WORDS


    CONTEST

    Powered by BannerFans.com

    LET'S JOIN US

    MY MOOD

    PAGEVIEW

    MY SQUIREL

    Webfetti.com

    >